Wie past er bij jou en je vraag?

Marjolijn Ankum virtual organizer

Marjolijn Ankum
sr. professional organizer, ASS-coach

 

Je huis en hoofd opruimen
-samen maken we het weer beter-

Annelie Brummer virtual organizer

Annelie Brummer
MRPO®, ADHD-coach

 

Ik help je op weg naar een opgeruimd hoofd, huis en humeur!

Hilde Verdijk virtual organizer

Hilde Verdijk
MRPO®, CPO-CD®

 

Met kennis, begrip en humor
naar helderheid, rust en overzicht.


Annemieke Belgraver
professional organizer

 

Samen brengen we je basis op orde
-zodat jij weer overzicht hebt-

 

 


Ilona Visker
senior professional organizer

 

Praktische ondersteuning
voor jouw drukke leven.

Leer ons beter kennen.

 

Marjolijn Ankum virtual organizer

 

 

 

Marjolijn Ankum

Sinds 8 jaar werk ik als senior professional organizer. Als voormalig kinderarts kan ik, waar nodig, verder kijken dan bijvoorbeeld een uitpuilende kast. Want uiterlijke symptomen als overvolle kamers en ellenlange takenlijsten betekenen voor jou waarschijnlijk meer dan alleen die kast of lijst.

Ik geloof in maatwerk. ‘Hoe werkt het bij jou? Waar sta je?’ zijn de vragen waarmee een project begint. Gevolgd door de nog belangrijkere vraag “Wat wil je écht bereiken?”. Waarschijnlijk ben je op zoek naar rust en overzicht in huis en hoofd. Om dat te bereiken moet je het project heel concreet maken. Tijdens elke afspraak werken we zowel aan dat project, maar ook aan het aanleren van nieuwe vaardigheden als keuzes maken en versimpelen. Zodat, als dit ene project klaar is, je weet hoe je het daarna zelf kan aanpakken.

Wil je er nu echt voor gaan en verlang je hiernaar?

 • Een huis zonder overbodige spullen en papieren
 • Huisgenoten die ook opruimen, omdat men weet waar iets teruggelegd wordt
 • Overzicht in alle taken en tijd om ze ook uit te voeren
 • ’s Avonds met een gerust hart gaan zitten omdat je weet dat het voor vandaag af is
 • Een tevreden, energiek of opgelucht gevoel
 • Een verzorgd, warm en gezellig thuis

Dan help ik je graag.

Ik kan me voorstellen dat je me eerst beter wilt leren kennen. Op mijn website lees je meer over mij, mijn visie en werkwijze.
Samen maken we het weer lichter en beter.
Website van Opgeruimd Op OrdeAnnelie Brummer virtual organizer

 

 

 

Annelie Brummer


Mijn cliënten zijn vaak jonge, hoogopgeleide, hardwerkende mensen met partner en/of gezin. Doordat ze de combinatie van zorg, werk en gezin niet evenredig hebben verdeeld hebben ze regelmatig een ontevreden gevoel. Ze zijn heel goed in hun werk en kunnen op organizing- en huishoudelijk gebied wel nog wat ondersteuning gebruiken. Met een evenwichtigere taakverdeling en praktische hulp hebben ze alles weer snel op de rit.  Zo hebben ze weer ruimte om te sporten, ruimte voor een sociaal leven of gewoon ruimte om thuis te relaxen en leuke dingen te doen.  

Waar hebben mijn cliënten vooral problemen mee?

 • hun administratie en belangrijke papieren liggen allemaal door elkaar en ze kunnen niets terugvinden
 • ze hebben nooit geleerd hoe je kasten of een keuken praktisch indeelt
 • de combinatie van zorg, werk en gezin vinden ze lastig en ze maken weinig tijd voor zichzelf om iets leuks te doen
 • door hun AD(H)D hebben ze een nogal chaotische inslag en hebben ze moeite met plannen

Al meer dan 13 jaar begeleid ik diverse cliënten naar een opgeruimder leven, sinds 2012 ben ik geregistreerd als MRPO. Naast de alledaagse organizing- en opruimvraagstukken begeleid ik jonge mensen online bij de combinatie zorg, werk en gezin richting een harmonieus huishouden!
Nieuwsgierig? Maak een virtuele afspraak en ervaar wat ik voor jou kan betekenen. Of lees verder op mijn website, daar kun je ook lezen wat anderen over mijn begeleiding vinden.
Website van Goed Geregeld


 
Hilde Verdijk virtual organizer

 

 

 

Hilde Verdijk

Ik wil graag met je werken als je ‘chronisch gedesorganiseerd’ bent.  Dat betekent dat je al zo lang je je kunt herinneren moeite hebt om alles op de rit te krijgen. Zelfhulpboeken en opruimtrucjes werken niet of slechts even. Permanent grip krijgen of houden lijkt onmogelijk. Daar word je moe en gefrustreerd van. Het maakt je leven ingewikkeld en nodeloos zwaar.

Want wat anderen met ogenschijnlijk gemak doen, namelijk een huishouden draaiend houden, is voor jou net een puzzel met alleen maar witte stukjes. Je zoekt naar het begin zonder te weten hoe het totaalplaatje eruit moet zien.  Standaard oplossingen werken dan niet, je hebt iets nodig dat recht doet aan jouw manier van denken. Maatwerk dus.

Ik ben sinds 2010 aangesloten bij het Institute for Challenging Disorganization in de Verenigde Staten en heb me daar door intensieve studie gespecialiseerd in chronische desorganisatie en hoarding-vraagstukken. Ik kan je helpen met deze ingewikkelde vragen. Met begrip, respect en een flinke dosis humor ontwikkelen we samen een methode die op jouw lijf geschreven is.

Wil je nog meer weten over mij en mijn bedrijf? Kijk dan op mijn website.
Website van YourganizeAnnemieke Belgraver

Als je basis op orde is en je weer ruimte in je huis hebt, krijg je rust in je hoofd en kan je energie weer gaat stromen. Ik help je om de stap te zetten van denken naar doen. Door dingen niet langer weg te stoppen maar te beslissen wat je wilt houden verwerk je het verleden en maak je ruimte voor je leven nu. Als afgestudeerd Arbeids- en Organsatiepsycholoog en met 10 jaar ervaring als Professional Organizer zet ik mijn kennis en methoden graag in voor jouw opruimwens.

Heb je te maken hebben met een verandering in hun leven? Een nieuwe levensfase brengt vaak met zich mee dat je alles wat je met je meedraagt, opnieuw door je handen wilt (of soms moet) laten gaan om te besluiten wat je wilt houden en wat weg kan. Dit kan lastig zijn om alleen doen, door alle herinneringen of emoties die aan spullen vast kunnen zitten. Als Professional Organizer werk ik graag met je samen om je huis de plek te maken die je rust, ruimte en nieuwe inspiratie brengt.  Ook als je op zoek bent naar meer structuur en overzicht kun je een beroep op mij doen.

Wil je meer weten, kijk dan op mijn website www.annemiekebelgraver.nl


 

Ilona Visker

In 2010 startte ik mijn bedrijf als professional organizer vanuit mijn eigen zoektocht naar overzicht en ruimte. Als moeder van 2 kleine kinderen met een baan, een studie en een partner die maar een paar weken per jaar thuis was liep ik mijzelf totaal voorbij. Nadat ik mijzelf op de rit gekregen had wilde ik meer mensen helpen die tegen dezelfde uitdagingen aan liepen.

Inmiddels mag ik mijzelf naast virtual organizer ook senior professional organizer en adhd coach noemen, en leid ik toekomstige organizers op. Dit doe ik vanuit het uitgangspunt dat er geen one size fits all oplossingen zijn. Ieder mens is anders en dus is er maatwerk nodig.

Mijn cliënten zijn vaak ambitieuze vrouwen met gezin en een drukke baan of onderneming. Ze komen in de knoop door het werken en zorgen, waardoor ze inleveren op tijd voor zichzelf en voor leuke dingen.

Met praktische hulp hebben deze vrouwen alles weer snel op de rit.  Zo hebben ze weer ruimte om te sporten, ruimte voor een sociaal leven of gewoon ruimte voor zichzelf.

Waar hebben mijn cliënten vooral problemen mee?

 • Ze zoeken naar een praktische indeling van de opbergruimte in huis.
 • De combinatie van zorg, werk en gezin vinden ze lastig en hebben daardoor te weinig tijd voor zichzelf.
 • Door hun drukke leven en volle hoofd vinden ze het lastig om te plannen.
 • Administratie en belangrijke papieren stapelen op, waardoor de drempel steeds hoger wordt om er aan te beginnen.

Als we samen aan de slag gaan stellen we in het eerste gesprek heldere doelen waar we stapsgewijs aan werken. We doen het echt samen, waarbij ik jou laat zien hoe je later zonder mijn hulp verder kunt.

Nieuwsgierig? Maak een virtuele afspraak en ervaar wat ik voor jou kan betekenen. hallo@ilonavisker.nl