Wie past er bij jou en je vraag?

Marjolijn Ankum virtual organizer

Marjolijn Ankum
senior professional organizer

 

Je huis en hoofd opruimen
-samen maken we het weer beter-

Annelie Brummer virtual organizer

Annelie Brummer
MRPO®, ADHD-coach

 

Ik help je op weg naar een opgeruimd hoofd, huis en humeur!

Hilde Verdijk virtual organizer

Hilde Verdijk
MRPO®, CPO-CD®

 

Met kennis, begrip en humor
naar helderheid, rust en overzicht.

Leer ons beter kennen.

 

Marjolijn Ankum virtual organizer

 

Marjolijn Ankum

Sinds 6 jaar werk ik als senior professional organizer. Als voormalig kinderarts kan ik, waar nodig, verder kijken dan bijvoorbeeld een uitpuilende kast. Want uiterlijke symptomen als overvolle kamers en ellenlange takenlijsten betekenen voor jou waarschijnlijk meer dan alleen die kast of lijst.

Ik geloof in maatwerk. ‘Hoe werkt het bij jou? Waar sta je?’ zijn de vragen waarmee een project begint. Gevolgd door de nog belangrijkere vraag “Wat wil je écht bereiken?”. Waarschijnlijk ben je op zoek naar rust en overzicht in huis en hoofd. Om dat te bereiken moet je het project heel concreet maken. Tijdens elke afspraak werken we zowel aan dat project, maar ook aan het aanleren van nieuwe vaardigheden als keuzes maken en versimpelen. Zodat, als dit ene project klaar is, je weet hoe je het daarna zelf kan aanpakken.

Wil je er nu echt voor gaan en verlang je hiernaar?

  • Een huis zonder overbodige spullen en papieren
  • Huisgenoten die ook opruimen, omdat men weet waar iets teruggelegd wordt
  • Overzicht in alle taken en tijd om ze ook uit te voeren
  • ’s Avonds met een gerust hart gaan zitten omdat je weet dat het voor vandaag af is
  • Een tevreden, energiek of opgelucht gevoel
  • Een verzorgd, warm en gezellig thuis

Dan help ik je graag.

Ik kan me voorstellen dat je me eerst beter wilt leren kennen. Op mijn website lees je meer over mij, mijn visie en werkwijze.
Samen maken we het weer lichter en beter.
Website van Opgeruimd Op Orde

 

 

Annelie Brummer virtual organizer

 

Annelie Brummer

 Mijn cliënten zijn vaak jonge, hoogopgeleide, hardwerkende mensen met partner en/of gezin. Doordat ze de combinatie van zorg, werk en gezin niet evenredig hebben verdeeld hebben ze regelmatig een ontevreden gevoel. Ze zijn heel goed in hun werk en kunnen op organizing- en huishoudelijk gebied wel nog wat ondersteuning gebruiken. Met een evenwichtigere taakverdeling en praktische hulp hebben ze alles weer snel op de rit.  Zo hebben ze weer ruimte om te sporten, ruimte voor een sociaal leven of gewoon ruimte om thuis te relaxen en leuke dingen te doen.  

Waar hebben mijn cliënten vooral problemen mee?

  • hun administratie en belangrijke papieren liggen allemaal door elkaar en ze kunnen niets terugvinden
  • ze hebben nooit geleerd hoe je kasten of een keuken praktisch indeelt
  • de combinatie van zorg, werk en gezin vinden ze lastig en ze maken weinig tijd voor zichzelf om iets leuks te doen
  • door hun AD(H)D hebben ze een nogal chaotische inslag en hebben ze moeite met plannen

Al meer dan 13 jaar begeleid ik diverse cliënten naar een opgeruimder leven, sinds 2012 ben ik geregistreerd als MRPO. Naast de alledaagse organizing- en opruimvraagstukken begeleid ik jonge mensen online bij de combinatie zorg, werk en gezin richting een harmonieus huishouden! 
Nieuwsgierig? Maak een virtuele afspraak en ervaar wat ik voor jou kan betekenen. Of lees verder op mijn website, daar kun je ook lezen wat anderen over mijn begeleiding vinden.
Website van Goed Geregeld

 

Hilde Verdijk virtual organizer

 

Hilde Verdijk

Ik wil graag met je werken als je ‘chronisch gedesorganiseerd’ bent.  Dat betekent dat je al zo lang je je kunt herinneren moeite hebt om alles op de rit te krijgen. Zelfhulpboeken en opruimtrucjes werken niet of slechts even. Permanent grip krijgen of houden lijkt onmogelijk. Daar word je moe en gefrustreerd van. Het maakt je leven ingewikkeld en nodeloos zwaar.

Want wat anderen met ogenschijnlijk gemak doen, namelijk een huishouden draaiend houden, is voor jou net een puzzel met alleen maar witte stukjes. Je zoekt naar het begin zonder te weten hoe het totaalplaatje eruit moet zien.  Standaard oplossingen werken dan niet, je hebt iets nodig dat recht doet aan jouw manier van denken. Maatwerk dus.

Ik ben sinds 2010 aangesloten bij het Institute for Challenging Disorganization in de Verenigde Staten en heb me daar door intensieve studie gespecialiseerd in chronische desorganisatie en hoarding-vraagstukken. Ik kan je helpen met deze ingewikkelde vragen. Met begrip, respect en een flinke dosis humor ontwikkelen we samen een methode die op jouw lijf geschreven is.

Wil je nog meer weten over mij en mijn bedrijf? Kijk dan op mijn website.
Website van Yourganize